AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 27.4.2024

"Olisi voitu tehdä muutama lisääkin" - HJK-luotsi Ossi Virta tyytyväinen nousuun tauon jälkeen

"Olisi voitu tehdä muutama lisääkin" - HJK-luotsi Ossi Virta tyytyväinen nousuun tauon jälkeen

Ossi Virta antoi tunnustuksen myös Hakalle. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK:n härkäviikko päättyi Valkeakoskella pettymyksentuoksuiseen tasuriin. Klassikon pisteet laitettiin jakoon viime keväältä tutulla 1–1-tuloksella.

Avausjakso oli keskiviikkoillan SJK-pelin tapaan Klubilta kovin vaisu, eikä joukkue päässyt David Ezehin vasurikokeilua lukuun ottamatta tekopaikoille. Haka johti ottelua tauolla 1-0.

Seinäjoen tapaan toiselle jaksolle saapui kuin uudestisyntynyt HJK. Tauon triplavaihto toi säpinää kärkeen, ja Luke Plange sijoitti Hassane Bandén oivasta läpisyötöstä ensimmäisellä liigamaalillaan Klubin tasoihin.

Vieraat laukoivat toisella jaksolla peräti kahdeksan kertaa kohti maalia, mutta lisäosumia ei nähty.

– Ensimmäinen puoliaika oli meille hankala. Puolustuspeli ei toiminut alkuunkaan, ja päästettiin jälleen erikoistilannemaali, totesi HJK:n päävalmentaja Ossi Virta.

Pientä vaikutusta etenkin ottelun alkuun saattoi olla HJK:n kierrättämisellä.

– Tietysti meidän kokoonpanossa oli näissä peleissä [3 ottelua 8 päivään] pakon edestäkin vähän reilummin kierrätystä ja pelaajia, jotka eivät ole niin paljon pelanneet yhdessä. Se saattoi jonkin verran hankaloittaa, mutta toki Haka pelasi vahvasti ensimmäisen puoliajan, joten siitä kunnia myös heille.

– Toinen jakso oli meiltä erittäin vahva. Pelattiin todella hyvin, tehtiin maali ja olisi voitu tehdä muutama lisääkin, Virta mietti.

Lisää uutisia