AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 24.4.2024

Mehmet Hetemaj tietää HJK-otteluiden erityislaatuisuuden – ”Aina hieman erilainen lataus”

Mehmet Hetemaj tietää HJK-otteluiden erityislaatuisuuden – ”Aina hieman erilainen lataus”

Mehmet Hetemaj odottaa kiihkeää ottelua. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK ja HJK ottavat varaslähdön Veikkausliigan peleihin, kun joukkueet iskevät yhteen Seinäjoella keskiviikkona. Mehmet Hetemaj'lla on korkeat odotukset otteluun liittyen.

Hetemaj nähdään keskiviikkona Ruudun studiossa yhdessä Tero Karhun ja David Ramadingaye. Hän odottaa mielenkiinnolla ottelua.

- Odotan kiihkeää ottelua. Uskon ja toivon, että tulee viihdyttävä ottelu. Molemmat joukkueet pelaavat hyökkäävästi. HJK hyökkää erityisesti Topi Keskisen puolelta ja SJK käyttää omassa hyökkäyspelissään tiettyjä asioita ja hyökkää nopeasti ja SJK:n peliä on kiva katsoa. Toivottavasti peliin tulee yleisöä. SJK:lla on nuori ja mielenkiintoinen joukkue, joka on aloittanut hyvin, Hetemaj listaa.

Hetemaj kohtasi HJK:n pelaajana useaan kertaan ja myöntää otteluiden eroavan toisista Veikkausliigapeleistä.

- Valehtelisin, jos väittäisin, ettei HJK:ta vastaan ole aina hieman erilainen lataus. Ne ovat aina isoja pelejä ja muun muassa mediaa pelit kiinnostavat enemmän ja yleisöä on enemmän. Latauksessa on vaara, että se menee yli, jolloin pelikin menee usein huonosti. On tärkeä, että näistä pystyy nauttimaan. Viime aikoina SJK:n ja HJK:n pelit ovat olleet hyviä ja tasaisia ja odotan tästä samanlaista.

- Nämä ovat sellaisia otteluita, ettei valmentajan tarvitse erikseen yrittää sytyttää joukkuetta. HJK:lla on yleensä liigan parhaita joukkueita vastassa ja sitä haluaa itse näyttää, että on parempi kuin se vastapuolen pelaaja.

SJK:lla on yksi Veikkausliigan nuorimmista joukkueista, mutta Hetemaj ei näe sitä ongelmana HJK:ta vastaan. Hän ei usko, että nuoren pelaajan puntti tutisee, vaikka vastaan asettuu suuri ja mahtava HJK.

- Mielestäni ikä ei vaikuta pääkopan toimintaan, kyllä 35-vuotiaskin voi jännittää. Mutta kun puhutaan nuorista pelaajista, niin suorituskyky ei ole välttämättä niin rutinoitunut ja peliesitykset voivat hieman ailahdella. Paljon riippuu siitä miten matsi lähtee käyntiin ja millaisen flow'n SJK saa. Sitä kautta SJK voi tehdä ottelusta HJK:lle todella vaikean.

SJK-HJK keskiviikkona 24.4. OmaSP Stadionilla kello 19.00. Studiolähetys käynnistyy kello 18.15. Hetemaj'n lisäksi asiantuntijana nähdään David Ramadingaye. Studioisäntänä nähdään Tero Karhu.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.


Lisää uutisia