AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 3.5.2024

SJK positiivisena lauantaihin: "Olemme olleet monien otteluiden lopussa vahvoja"

SJK positiivisena lauantaihin: "Olemme olleet monien otteluiden lopussa vahvoja"

Toni Lehtisen SJK kohtaa lauantaina KuPS:n. (Kuva: Mika Alavesa)

SJK ja KuPS ottavat lauantaina toisistaan mittaa Seinäjoella.

Kotijoukkue lähtee otteluun voitto allaan ja viiden ottelun pisteputkessa, joka on tuonut Kerholle 11 sarjapistettä.

- Olemme olleet monien otteluiden lopussa vahvoja ja se kertoo etenkin kahdesta asiasta. Ensinnäkin olemme fyysisesti vahva joukkue, mistä täytyy kiittää meidän fysiovalmentajia. Olemme todella kovakuntoinen joukkue ja sen takana on iso määrä työtunteja. Toiseksi hyvät loput kertovat meidän henkisestä lujuudesta. Opimme paljon harjoituskauden aikana ja tiesimme kauteen lähtiessä, että olemme mentaalisesti vahvoja, vaikka olemmekin nuori joukkue, kommentoi SJK:n päävalmentaja Toni Lehtinen seuransa verkkosivuilla.

Gnistan-ottelussa SJK:n avaintekijöinä oli myös loistava maalivahtipeli. Kauden ensimmäisissä otteluissa erinomaisesti esiintynyt Roope Paunio joutui jättämään kentän HJK-ottelun puolivälissä ja hänet korvannut Miquel Rodriguez jatkoi maalinsuulla myös Oulunkylässä, jossa hän venyi useampaan tärkeään pelastukseen ja mahdollisti SJK:n voiton.

- Roope on yksi sarjan parhaista maalivahdeista, ja hänellä on vain taivas rajana. Miquel taas on teknisesti todella hyvä maalivahti, joka reagoi tilanteisiin erinomaisesti. He molemmat ovat olleet merkittävässä roolissa alkukauden aikana ja uskon, että he molemmat tulevat loistamaan myös jatkossa, Lehtinen huomauttaa.

SJK - KuPS OmaSp Stadionilla lauantaina 4.5. kello 19.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.


Lisää uutisia